Error on install

Questions about Cobian Reflector
Post Reply
Graham
Posts: 6
Joined: 14 Oct 2021, 13:10

Error on install

Post by Graham »

I get ...

Couldn't install the main service The account name is invalid or does not exist, or the password is invalid for the account name specified.

I have made several attempts and I am sure that the credentials are correct. I allow the installation to complete and use ... Tools -> Service and application control ... using the exact same credentials and the service starts correctly.

Cobian-install.jpg
Cobian-install.jpg (48.46 KiB) Viewed 132 times
User avatar
cobian
Site Admin
Posts: 524
Joined: 31 Oct 2020, 01:25
Location: Sweden
Contact:

Re: Error on install

Post by cobian »

Is the password empty? Are you using the Domain\user notation?
--
Luis Cobian
Cobian Backup's creator
Graham
Posts: 6
Joined: 14 Oct 2021, 13:10

Re: Error on install

Post by Graham »

cobian wrote: 14 Oct 2021, 15:41 Is the password empty? Are you sing the Domain\user notation?
Aha! The password is not empty. I specified "username" as the user ... I will try again with "machinename/username" ... Watch this space.
User avatar
cobian
Site Admin
Posts: 524
Joined: 31 Oct 2020, 01:25
Location: Sweden
Contact:

Re: Error on install

Post by cobian »

Note that you need to use a back slash \ not a forward one /
--
Luis Cobian
Cobian Backup's creator
Graham
Posts: 6
Joined: 14 Oct 2021, 13:10

Re: Error on install

Post by Graham »

cobian wrote: 14 Oct 2021, 16:30 Note that you need to use a back slash \ not a forward one /
Too late ... I had already tried and failed with a forward slash ... A second attempt with backslash worked correctly and as expected ... And then I saw your post ... :D Thanks.
Last edited by Graham on 14 Oct 2021, 17:00, edited 1 time in total.
Post Reply