Scheduler doesn't work (now in english)

Questions about Cobian Reflector
Manchon1956
Posts: 8
Joined: 09 Jul 2021, 18:44
Location: Catalonia

Scheduler doesn't work (now in english)

Post by Manchon1956 »

Hello everybody,

I would like to report that scheduler is not working properly, at least in the three last Beta versions I've tried. Incremental backup runs after 24h after the last one ignoring new timing.

I've played with "New Time" option without succes, Sometimes I've only got two incremental backups per day, that is not my objective

Any clue?

Thanks in advance
gvd
Posts: 56
Joined: 05 Oct 2021, 16:05
Location: Belgium

Re: Scheduler doesn't work (now in english)

Post by gvd »

Jordi,

Can you attach a screen dump of the "Schedule" tab of the task properties, preferably after clicking on the down arrow near the Date/Time field ?

Thanks

Gabriel
User avatar
cobian
Site Admin
Posts: 833
Joined: 31 Oct 2020, 01:25
Location: Sweden
Contact:

Re: Scheduler doesn't work (now in english)

Post by cobian »

Are you using the "first day" "second day" etc of the week?
--
Luis Cobian
Cobian Backup's creator
Manchon1956
Posts: 8
Joined: 09 Jul 2021, 18:44
Location: Catalonia

Re: Scheduler doesn't work (now in english)

Post by Manchon1956 »

Hi Gabriel et al,

here below the printouts of my last testings, anow with latest Beta version 0.9.50
Captura (7).png
Captura (7).png (96.74 KiB) Viewed 172 times
Captura (5).png
Captura (5).png (149.4 KiB) Viewed 172 times
You can observe that the first backup scheduled at 14:00 is completed, the second one at 15:00 not

If I left only one time then no one backup occurs as I posted previously
User avatar
cobian
Site Admin
Posts: 833
Joined: 31 Oct 2020, 01:25
Location: Sweden
Contact:

Re: Scheduler doesn't work (now in english)

Post by cobian »

Seems like it's running missed backups. Is this option selected?
--
Luis Cobian
Cobian Backup's creator
Manchon1956
Posts: 8
Joined: 09 Jul 2021, 18:44
Location: Catalonia

Re: Scheduler doesn't work (now in english)

Post by Manchon1956 »

Yes, the option was selected, do you think it interfers?

Now I've deselected it and I've left only on time in the scheduler.

Let's see

Thanks
User avatar
cobian
Site Admin
Posts: 833
Joined: 31 Oct 2020, 01:25
Location: Sweden
Contact:

Re: Scheduler doesn't work (now in english)

Post by cobian »

8-)
--
Luis Cobian
Cobian Backup's creator
Manchon1956
Posts: 8
Joined: 09 Jul 2021, 18:44
Location: Catalonia

Re: Scheduler doesn't work (now in english)

Post by Manchon1956 »

Hello,

After removing "Run Missed Backups" It seems "New Time" works well only if new time is earlier than old time...

Research continues...
User avatar
cobian
Site Admin
Posts: 833
Joined: 31 Oct 2020, 01:25
Location: Sweden
Contact:

Re: Scheduler doesn't work (now in english)

Post by cobian »

Are you saving empty backups?
--
Luis Cobian
Cobian Backup's creator
Manchon1956
Posts: 8
Joined: 09 Jul 2021, 18:44
Location: Catalonia

Re: Scheduler doesn't work (now in english)

Post by Manchon1956 »

yes, I thinks is the default, right?
Post Reply